sunnuntai 12. lokakuuta 2008

Kariston palvelut

Tunteeni ovat viime päivinä olleet hyvinkin kaksijakoiset. Toisaalta olen iloinnut uuden liikenneasemamyymälän avaamisen johdosta, mutta toisaalta olen ollut hyvinkin harmissani Kariston palvelukeskuksen rakentamista koskevan päätöksenteon viivästymisestä. Liekö on ollut tietoinen valinta käsitellä Kariston vaikeiksikin koetut päätökset vaalien jälkeen. Monet asukkaat pelkäävät nyt vallassaolevien valtuutettujen päättävän palvelukeskuksen rakentamisen myöhemmän version puolesta (2012). Ehkäpä ajatellaan tai toivotaan äänestäjien muistin olevan kyllin lyhyt seuraavia kunnalisvaaleja silmälläpitäen. Missä ovat ne päättäjät jotka todella ovat Kariston asioita ajamassa myös vaalien välillä?

Karisto, ja Lahti tarvitsee vetovoimaisuutensa ylläpitämiseksi Kariston palvelukeskuksen kouluineen, päiväkoteineen ja kirjastoineen. Nyt olisi syytä toimia. Kaikki tiedämme, että asian kanssa alkaa jo olla kiire, jotta ensimmäisest oppilaat voivat aloittaa koulutiensä vuonna 2010 Kariston uudessa koulussa.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Tervehdys
Olen toiselta puolelta kaupunkia , mutta pojan perhe asuu Karistossa. 2- ja 4-vuotiaiden pojanpoikien päiväkodin ja koulun vuoksi olen päättänyt äänestää Sinua - toivon että osaltasi saat aikaan ko palvelujen rakentamisen Karistoon !